Krypets krypin

På denna sida kommer vi att dokumentera krypets utveckling, vi har skapat en meny med bokmärken så att navigeringen blir lite lättare, inget avancerat men funktionellt.

Sidan kommer att fungera nästan som en dagbok, vi skriver när vi har lust och när det finns något intressant eller roligt att berätta.

Bokmärken

MajJuniJuliAugSepOktNovDecJan 
3:e14:e20:e3:e2:a1:a6:e2:e4:e 
18:e19:e 14:e11:e10:e7:e4:e7:e 
29:e  23:e 24:e13:e11:e  
   25:e  20:e18:e  
      21:a29:e  
      27:e31:a  
 Krypet har ju nu kommit till världen och fick namnet:
Anna Line Felicia Forslund

Så namnet är klart, men ni kan ju kolla på de förslag som kom in ändå. Namnförslagsidan


Någon gång före påsk....

Det hela började med att Tommy och Anna delade säng........... resten kan ni nog räkna ut.


2006-05-03


Detta är det andra testet som visade positivt.

Överst på sidan


2006-05-18


Anna var lite skeptisk så hon gjorde ett till, också positivt.

Överst på sidan


2006-05-29

Idag var vi på mödravårdcentralen för inskrivning, det gick bra förutom att Anna var jättekissnödig då hon inte fick kissa på ett par timmar pga. urinprovet som skulle göras. Allt var bra och vi fick några nya besökstider och en massa papper med oss hem.

Överst på sidan


2006-06-14

Idag var vi på mödravårdcentralen igen för ett läkarbesök och en vaginalt ultraljud, det gick inte så bra för läkaren hade en uråldrig ultraljudsmanick så vi fick gå en våning ner till gyn.avdelningen, där hade de en mackapär som var lite nyare, den gamla fick på fotogen och var svårstartad, luktade illa och sotade lite. Bildskärmen var från en Luma TV-apparat, vevstart vill vi minnas, läkaren var svettig innan han kom på att det var assistentens jobb att veva igång den.
Äntligen fick vi bekräftat att det fanns liv i Annas mage, förutom en mullrande mage. Så nu i början på Augusti så ska vi tillbaka på ett "riktigt" ultraljud, hoppas de har bytt ut fotogen-manicken då =).
Vi fick ingen bild fast vi frågade läkaren, han tyckte att det var så svårt att se fostret på bilden så vi hade ingen nytta av det, men det skulle ha varit roligt med en bild här på hemsidan, man kunde ju ha ritat en pil så man såg var på bilden fostret låg =)

Överst på sidan


2006-06-19

Nu är vi på MVC igen, det är dags för en "glukosbelastning", dvs. en kontroll hur kroppen hanterar ett stort glukosintag (socker), detta för att se om det finns en tendens till graviditetsdiabetes. Kontrollen gjordes på fastande mage, Anna drack en halv tillbringare med sockerlösning och sedan skulle vi vänta två timmar innan man kontrollerade blodsockret. Innan Anna drack den supergoda drinken så låg sockret på 4,7 och efter 7,5. Ett resultat under 10 betyder att man inte har utvecklat graviditetsdiabetes. Skönt.

Överst på sidan


2006-07-20

Ikväll så satt vi och spanade på Internet efter barnvagnar med breda lågprofilsdäck och aluminiumfälgar men vi hittade inte så mycket, på slutet av letandet så satt Tommy vid servern ute i förrådet och Anna inne vid datorn och toksurfade efter tuffa fälgar men vi ledsnade. Lite senare så stod vi och funderade hur barnvagn, hund, katt, Anna och Tommy plus packning skulle rymmas i våra bilar, vi kom på att om vi fäller ner baksätena i kombin så ryms vi, vad vi inte riktigt tänkte på var att krypet och tillhörande bilbarnstol också skulle få plats....... men vi löser det nog ändå när den dagen kommer, som tur är kan man fälla 1/3-del eller 2/3-delar av baksätet så någon kombination måste funka.
Vi har fundera lite på en ny bil (ny för oss) så att vi slipper sitta som sillar i en konservburk, en Volvo V70 TDI före 2000 eller en Audi A6 2,5 TDI avant. Audin har ett något djupare bagage men är lite smalare upptill så de är nog likvärdiga, problemet är att vovven och en barnvagn ska rymmas, för att detta ska gå så måste barnvagnen in på längden, där har nog Audin en fördel. Att åka Audi har ju den fördelen att Tommy känner en del folk på en VAG-verkstad så vi kan få lite hjälp med verktyg eller kunskap om det behövs.

Överst på sidan


2006-08-03

Klockan 09:30 så infann vi oss på MVC för ett rutinultraljud, allt såg bra ut, men vi fick ingen vink om könet som man kan få ibland. Vi blev lite förvånade när det bara tog ca 12 minuter innan vi var ute i bilen igen, vi hade räknat med en halvtimme minst.
Bilder kommer lite senare ikväll när vi installerat scannern på servern, den funkar inget vidare under Windows XP Pro SP2 men på servern har vi NT4.0 SP6a så det ska funka.

Nu har vi scannat in bilderna, blev inte så bra kvalitet då bilderna var otroligt mörka.

 

Här ligger krypet med ansiktet mot betraktaren, ena handen mellan benen, den andra mot moderkakan.

 

 

Överst på sidan


2006-08-14

Idag så var vi på MVC igen, det var dags för att kontrollera hjärtljuden på krypet och allt var bara bra sade barnmorskan, 157 i puls. Anna fick ingen anmärkning heller vid besiktningen där man kontrollerade oljetryck och avgasvärden =). (blodtryck och urin)

Överst på sidan


2006-08-23

Barnvagnar stod på dagens schema, vi passade på att svänga in på barnens hus i Ö-vik när vi hade vägarna förbi, vi hade hämtat kameran som vi glömde i Storborgaren i helgen och senare skulle vi åka till Husum där Tommy skulle byta fläktmotorer i två luft/luft-värmepumpar.
Det är ju en djungel det där med barnvagnar, combi, duo, duo/combi, bauta, mini, kompakt, ultra, maxi, slim, turbo, extra, twin, city, classic, skumhjul, luftgummihjul, god jul, påsk, midsommar....., nu spårade det ur lite, 1/4-del av uttrycken kanske är riktiga.

Det fanns ett- 20-tal vagnar av fjolårets modell kvar som reades ut, det var Brio, Emmaljunga, Care....någonting, & Teutonia, m. fl.

Det fanns en Brio Classic som vi fastnade för men det var det gamla chassiet som hade en enklare variant av fäste mellan chassi och sittdelen, man var tvungen att tippa hela överdelen 30 grader för att lyfta loss den från chassiet. Nya chassiet hade en fastsättning som man bara tryckte på en knapp så lyfte man överdelen rakt upp, en annan fördel med det nya chassiet var att det var utrustat med en knäled på handtaget så man kunde vinkla ner det så det blev lägre. Denna finess fanns även på de gamla chassierna som var lite dyrare än classic-chassiet men då fanns det ingen överdel som hade den färg som vi villa ha, så vi får nog vänta på årets modeller, priset blir då ett helt annat, uppemot 7000:- komplett med mjuklift och skötväska, men om man ska ha vagnen i 4-5 år så blir det ju inte så mycket per år, man kan ju sälja den när man har använt den färdigt och få igen en del av pengarna, om det inte ploppar fram flera barn vill säga =).

Anna har börjat undra om det kanske är ett litet sportkryp eller motorcykelknutte (svårstartad båge) i magen, sparkar till ibland så det är rent av obehagligt, lite beroende på vart de små fötterna träffar, men det är mest bara roligt för då vet man att krypet lever och mår bra.

Dagens författare (Tommy) har dåligt minne, men vi ska nog på ett besök för bl.a. mätning på MVC den 11/9, de mäter tillväxten med ultraljud i stället för att mäta magen som det annars normalt görs, men det tycker vi bara är bra för det innebär fler bilder på krypet.

Överst på sidan


2006-08-25

Tommy hade dåligt minne, det var inget ultraljud den 11/9, det var någon form av provtagning, vi märker väl vad de gör när vi väl kommer dit =).

Idag har inte krypet sovit något alls, sparkat hela dagen, möjligen fotboll, suck!!.... Varken mamma eller pappa är sportfanatiker, vi skulle faktiskt kunna betala för att slippa sporten i radio och TV, i alla fall lite mindre av det. MC-knutte gillar vi bättre, motorsport är betydligt bättre än att jaga en uppblåst läderpåse runt en gräsmatta med linjer på.

I onsdags (23/8) var vi ju till Ö-vik med omnejd, på vägen hem så stannade vi till hos några bekanta, Liza, Janne och lilla Minette, Tommy fixade till datorn lite och hamnade under huven på en Passat, hittade ett bränsleläckage och mätte ett skötbord som vi tänkte kopiera, fast med lite modifieringar, vi skulle vilja ha mera fack på den del som blir kvar på väggen. Vi tog några kort och skissade och skrev upp de viktigaste måtten, så nu ska vi köpa en bänkskiva i massivt trä och såga ut bitarna, priset inkl. gasdämpare, för att lättare fälla upp bordet, borde bli betydligt billigare än att köpa ett färdigt, om inte annat så får man det som man vill ha det.

Överst på sidan


2006-09-02

Denna lördag så åkte vi till Sundsvall för att handla och kolla lite. Vi brukar åka någon gång i månaden för att bunkra dricka och sånt. På barnens hus så spanade vi in barnvagnar igen, fast denna gång i Sundsvall, blev inte just något klokare än vi var tidigare, fick med oss en broschyr i alla fall. Tittade lite på babyskydd, det finns lite att välja på, Britax, akta-graco m.fl., Om man tittar och känner på skydden vi nämnt så verkar de helt OK. Det är ju inte bara att köpa första bästa babyskydd, vi åker ju ganska mycket bil och vi vill ju att krypet ska klara sig så bra som möjligt vid eventuell olycka. Om man vill spara en slant så kan man köpa ett begagnat babyskydd/bilbarnstol men enligt rekommendationerna så ska man inte använda skydd som är över sex år gamla eller har varit med om en kollision, plasten i stommen åldras och blir skörare med tiden, det känns bättre med nya grejor.
Vi traskade in på Silvan och tittade på lite skydd/stolar där också, man kan ju undra hur vissa grejor blivit godkända, vilket smäck, tänk att sätta sitt barn i en stol av plast som är ihålig, påminner om en leksaksstol, med en klädsel som består av mjukt och tunt skumgummi, barnet får väl blåmärken av stolen innan man ens har hunnit krocka.

Nä kort och gott, säkerheten FÅR inte ha ett pris, då är det något som inte stämmer, sunt förnuft helt enkelt, man vill nog inte sitta i en plastträdgårdmöbel med tunn dyna fastspänd med nylonrep vid en kollision.
Ingen vill ju inte att det ska hända något men risken finns där, så man kan ju inte ignorera det.  

Godnatt

Överst på sidan


2006-09-11

Klockan 09:40 hämtade Anna upp Tommy på jobbet, det var dags för ett besök på MVC, idag så skulle hjärtljud på krypet och lite prover på Anna tas. Urin provet var utan anmärkning och blodtrycket var lägre (bättre) än gångerna tidigare, det borde rimligtvis bli lite högre men ibland blir man förvånad. Pulsen på krypet var ca 152 slag/minut, allt verkar ok, till och med Annas ischias har blivit helt ok, det vill säga uthärdlig, lite ont när hon jobbat en hel dag. Livmodern trycker nog på det ena och andra när den växer. En del tox-prover för att kontrollera hur levern fungerar blev också tagna, men det finns inga tecken på någon havandeskapsförgiftning så det är bara en rutinsak. Provsvaren har vi inte fått ännu.

Annars så är det bara bra med krypet och Anna, mår finfint.

Godkväll

Överst på sidan


2006-10-01

Allt är bara bra, krypet sparkar som tusan. Anna har fått en sprillans ny ratt i Audin så att magen inte ska ta i, en Luisi nibbio, 3-ekrad som är 31 cm i diameter. Sportigt värre.

Om det är någon som vill ge lite inspiration till namn på krypet så maila gärna till Krypet

Den 10:e är det dags för ännu ett ultraljud, spännande.

Godkväll

Överst på sidan


2006-10-10

Denna dag tillbringade vi hela dagen i Sollefteå, ont i rumpan hade vi innan dagen var slut.

Vi började med en glukosbelastning, den tidigare nämnda jättegoda drinken. Vi fick ett vilrum denna gång med radio hette det, men radion fann vi inte så vi fick ta Tommys nya mobiltelefon för att lyssna på radio, det är en Sony-Ericsson Z550i, Tommy hade ingen aning om att det var radio i den när han köpte den. Nog om telefonen, vi satt i två timmar och löste korsord och läste Allers och Hemmets, Nu var det dags för kontroll av blodsocker, innan drinken var nivån 4,5 och efter 7,3, helt acceptabelt.

Nu bar det iväg till labb för tox-prov, vi vände i dörren då det inte fanns plats i väntrummet. Åkte till nipan och åt mat, kollade väntrummet igen efter att vi gjort en del ärenden på stan. Nu fanns det plats, men tiden tog slut, dags för lunch för personalen. Hmmm...., åkte och rastade hunden, vinglade på stan en halvtimme, återvände till MVC för ultraljudet.

Nu kan ni klicka på bilderna för att förstora dem.

Ännu en bild på krypet

Detta är tydligen ett diagram för tillväxten, vi ligger lite i överkant, dvs bebisen växer lite för fort, men det är bara en uppskattning som görs med mått på buken, huvudet och lårbenet är inte helt exakt. Men det var inget att anmärka på enligt läkaren så allt är frid och fröjd.

Efter ultraljudet så återvände vi till provtagningen igen i hopp om mindre kö, det var det men den gick inte så fort, ca 2 personer i timmen, vi satt i drygt 1,5 timme och väntade, provtagningen skulle nog stänga kl. 14:00 men idag så var den öppet längre då vi kom in 14:45. Ny tid för ultraljud fick vi den 7/11.

Godkväll

Överst på sidan


2006-10-24

Det var en tid sedan vi skrev något här, Anna mår skapligt, lite värk i bäckenbenet emellanåt, foglossningar eller något liknade, händerna vill värka och domna lite ibland annars är det bra. Krypet verkar må prima, sparkas som en häst, man får ju hoppas att det inte kommer ut en häst i januari, hur skulle det gå...... vi har ju inget stall eller någon hästtransport, men hö har vi på åkern.
Om drygt en vecka så måste vi bestämma oss för vilken barnvagn vi ska ha, det var ju en viss leveranstid. Vi åker till Husum den helgen så vi ska till barnens hus i Ö-vik och göra affärer. Hoppas det finns fräsiga fälgar nu då, Tommy måste komma ihåg att lyfta ur baslådan så vi kan kolla var/om vi får plats med en barnvagn i bilen. Sist vi tänkte till så var ju enda haken att vi glömde bort barnet och babyskyddet.... jaja, det visar sig. Som ordspråket säger (tror vi): "Däårna sä mä blömmern ba käringa e dö"
Det hör väl inte hit men Tommy mår bra han också, lite dålig kvalité på sömnen bara, han envisas med att ligga på rygg och snarka så det dånar, därav en viss trötthet och det påverkar humöret också, både för Anna och Tommy, Anna hålls vaken och Tommy väcker sig själv med oväsendet.

Överst på sidan


2006-11-06

Idag har vi äntligen beställt våran barnvagn, det blev en Emmaljunga CityCross, vi beställde den på Barnens hus i Ö-vik, vi ville ju ha "alu"-fälgar med luftgummihjul men det fanns inte att uppbringa, så vi får nöja oss med plastfälgar med "skum"-hjul. Med lite tur kan man kanske det finns gummidäck som passar på plastfälgarna, vore kul om det gick.

Här har Tommy fotat med sin mobiltelefon, 15-ekrade split-fälgar.

Här ser man vagnen i sin helhet, som man ser ofta på blocket, "inte våran på bilden men en exakt lika dan". Färgen heter Strike. Vi beställde även en mjuklift i samma färger som vagnen och en matchande "Fotsack", ett vindskydd som man sätter fast vid fotända. Priset hamnade på strax över 6000:- så det blev lite billigare än vi hade räknat med. Vi provade inte vagnen i bilen utan ansåg att den måste bara få plats, eventuellt så ryms någon del av den i takboxen som vi tänker köpa framöver. I morgon så blir det ultraljud och barnmorskebesök.

Överst på sidan


2006-11-07

Japp då har vi varit hos barnmorskan och utfört en kontrollbesiktning, utan anmärkning, HB på 120, blodtrycket låg på 130/85 & sockret på 5, krypets puls låg mellan 147 & 175, det var mycket bus i magen då, full rulle. När krypet lugnat ner sig så låg pulsen på 150.
Anna har problem med sina händer så vi fick en remiss till en arbetsterapeut för att prova ut handledsskenor, så vi får hoppas att de funkar så Anna kan sova som folk utan (mindre) värk och domningar. Vi fick gå på provtagningen för ett blodprov också, därefter så fick vi lite nya tider för barnmorskebesök.

Klockan 15:00 så infann vi oss på MVC igen för tillväxtultraljud, vi fick en läkare (läkarinna) som vi haft någon gång förut, Halima heter hon, även hon gravid, våran barnmorska Petra ska snart själv ha barn, så det var nog sista gången vi hade henne, men vi fick träffa våran nya barnmorska Majlis så att vi ska veta hur hon ser ut.

På denna bild ser man huvudet och några fingrar, det blev inga fler bilder denna gång och det är inte planerat några flera ultraljud, trist.

Här ser vi krypets tillväxtdiagram, förut så låg krypet ca 16 % för högt men nu har krypet sansat sig något och är endast 11 % över optimala kurvan, båda mätningarna låg inom "toleransen" för normal tillväxt. Klicka på bilden för att se en större.

På måndag så ska vi på våran första föräldragrupp, ska bli intressant.

Nä nu ska vi glo lite på tv, go kväll.

Överst på sidan


2006-11-13

Ja då var det dags för vår första föräldragrupp, klockan 14:30, vi blev inte en så stor grupp, vi var totalt sju stycken som var på "utbildningen", tre par och en ensammen tjej, hon är inte ensamstående men sambon var inte närvarande. Vi kommer att träffas en gång i veckan under fem veckor tillsammans med en barnmorska för att prata lite och lära sig/dela med sig av erfarenheter. Vi läste programmet och det kommer innefatta tiden innan förlossningen, själva förlossningen med allt som händer/kan hända, och tiden efter förlossningen. Ja det är helt enkelt en förberedelse för oss blivande föräldrar så att man ska bli lite mera insatt och mera förberedd på rollen som förälder, lite svårt att få ner i ord. Ja ja.

Nästa måndag blir nästa föräldragrupp, vi ska även till barnmorskan samma dag.

Go jul (snart)

Överst på sidan


2006-11-20

Vid dagens föräldragrupp så dök det upp en till barnaföderska, så denna gång var vi 5 mammor plus några pappor, 3 stycken. Dagens ämne var signaler inför förlossningen, vilka tecken som signalerar att nu är det dags. Ganska givande kväll förutom att vi missade en halvtimme på slutet, vi hade tid hos våran nya barnmorska kl 15:30. Petra våran gamla barnmorska fick själv en pojke i fredags, hon jobbade nog in i det sista.

Annas kontrollbesiktning gick bara bra, inga anmärkningar på urinen och blodvärdet var utmärkt, typ 128, oljetrycket var 120/80 på tomgång =), även släpvagnen......bäbisen mådde bra, 139-143 i puls och full fart. Lite tråkigt att det inte blir några flera ultraljud, lite kul att se krypet på bild.

Nästa måndag är det dags för föräldragrupp igen, vi har 3 gånger kvar och nästa planerade barnmorskebesök blir efter föräldragruppen den 4/12.

Ha det!

Överst på sidan


2006-11-21

Det blev ännu en resa till Sollefteå denna vecka för Annas del, hon fick tid hos arbetsterapeuten kl. 14:00 för att prova ut handledsstöd, detta för att lindra carpaltunnel-historien, skenorna håller handlederna raka först och främst under natten så att svullnaden inte ska klämma så mycket på nerverna.

Tydligen så är det lite trångt i armvecken också, för att smärtan strålar från händerna vidare upp över underarmarna.

Ser ut som Hockeyskydd

Vi får nu se om det hjälper med handledsstöden, annars får vi kontakta terapeuten igen.

Hej hopp

Överst på sidan


2006-11-27

På denna veckas föräldragrupp så handlade det mest om smärtlindring av alla de slag, andning, akupunktur, morfin, epidur.....någonting m.m. Tommy undrade vilken form kvävet i lustgasen hade då det finns naturligt kväve i luften vi andas, men barnmorskan kunde inte svara på det.

När barnmorskan sade att de hade mellan 50-75% lustgas, kväve som det bestod av, och 50-25% syre i gasen som man andas in när man tar "lustgas" så blev Tommy fundersam. Hmm., luften vi andas består (volymprocent) av kväve N2 78,073%, syre O2 20,947%, koldioxid CO2 0,04% och andra ädla gaser 0,94%, alltså så är inte lustgas kväve i ren form, då skulle alla vara skyhöga på lustgas jämt. Lustgas, N2O eller dikväveoxid, nitrous oxide på engelska, är om man tittar på namnet eller formeln två kvävemolekyler och en syremolekyl som är förenade på något vis =).

Jaja, det enkla svaret är att lustgas är en förening av kväve och syre.

Lite kuriosa, Lustgas (N2O) räknas till en av de sex gaser som bidrar till växthuseffekten. Kväveoxider kan bilda salpetersyra (HNO3) om det reagerar med vatten.

Håjt

Överst på sidan


2006-12-02

Vi åkte till sundsvall/birsta för att handla lite bygg, bil, hus och babyprylar, de dagboken för närmare info.

Överst på sidan


2006-12-04

Hej hej, dagens föräldragrupp var lite fattig på folk, två stycken (ett par) har beslutat att de inte behöver gå några fler gånger, de har gått dessa som är kvar tidigare. Vi gick en våning upp och kollade in förlossningen och bb, tittade hur salarna såg ut och fick en genomgång hur det går till här uppe.

När vi var färdiga där uppe så återvände vi till "klassrummet" och började se en film om förlossningar, lite intressant faktiskt, men vi fick avvika innan filmen var slut, vi skulle till barnmorskan.

Annas utsläppsnivåer var godkända, inga främmande saker i vätskorna, syretransporteringsvätskans systemtryck var inom toleranserna, 125/90, krypets hydraulpump höll en snitthastighet på 146 och det var inga missljud från pumpanläggningen, allt bara fint, växer som det ska. Domningarna i händerna har inte blivit bättre, bara tiden innan det domnar har blivit längre med hjälp av handledsskenorna. Vi fick två nya tider för besök, den 18:e och 29:e december, den senare tiden är bokad utifall att värdena skulle vara lite tokiga och det skulle behövas ett besök, ser allt bra ut den 18:e behöver vi kanske inte dit den 29:e, men vem vet, krypet kanske vill ut då =)

Hej hopp gummisn***

Överst på sidan


2006-12-11

Sista föräldragruppen för denna gång, nu är det bara krypet som ska ut i det fria, men hon/han får gärna vänta till efter nyår. På dagens program stod i stora drag amning och tiden efter förlossningen, både på bb och hemma, vad som man ska tänka på, både för barnets och föräldrarnas bästa, tydligen så är orsaken till många skilsmässor just ett nyfött barn, tråkigt nog. Barnmorskan uppmanade att vi skulle prata mycket med varandra så man vårdar relationen.

Den 18:e så är det dags för kanske det sista barnmorskebesöket innan leveransen.

Hej hopp gummisn***

Överst på sidan


2006-12-18

Då var det den 18:e då, dags för en kontroll hos barnmorskan, Annas blodtryck som ligger på 140/80 var bra, urinen utan anmärkning. Krypet hade en puls på 140 och det lät bara bra med dopplern. Alltså både krypet och Anna mår oförskämt bra.

Vi fick en journal av något slag med oss hem, där det står lite av varje, klicka på den och en läsbar variant öppnas i ett nytt fönster.

 

Håjt.

Överst på sidan


2006-12-29

Detta är det sista besöket hos krypmorskan innan krypet tittar ut, om vi ska på fler kontroller blir det på förlossningen, vi har tid den 11/1 ifall krypet inte vill komma ut. Annas blodtryck var som vanligt normalt 140/80, krypets puls varierade men var ungefär 134, allt bara bra.

Överst på sidan


2006-12-31

Nu följer lite bilder på vagnen, tagna med den nya kameran, en Sony DCS-H5, vi köpte den för att Tommy vill ha en något bättre kamera att föreviga krypet med.

En lite bättre bild på fälgarna, den förra bilden var ju tagen med telefonen

En annan vinkel, fräsiga.

Det ser ut som riktiga skruvar men det är fejk, i plast.

Tommy måste bara få med en Makrobild.

Här är vagnen med Footsack monterad, ett skydd över fossingarna

Detaljstudie av bromsen, broms och broms, tvärstopp!!

Denna pinne åker in i fälgen....

Nu är vagnen utan sufflett och footsack, nu funkar den som en sittvagn

En färgmatchande mjuklift är inte fel.

Footsacken även den färgmatchad och modellanpassad, inte värt att köpa sånt som är universal, lite svårt att få det att passa ihop.

Nercabbat.

Ja det händer väl inte så mycket mera på krypfronten nu, när krypet kommer ut så blir det nog en ny sida för detta, eventuellt så kommer BB-bilderna att hamna här, men denna sida kommer alltid att finnas kvar för de som vill titta tillbaka.

Gott nytt år och god fortsättning önskar vi er alla

Överst på sidan


2007-01-04

Krypets beräknade födelsedag är idag, inget kryp ännu i alla fall.

Det är ju ingen hets, krypet kommer när det passar.

Överst på sidan


2007-01-07

Krypet har kommit till världen och detta är den absolut första bilden på henne, lite läskig men ändå den första.

Den är tagen klockan 20:47

Överst på sidan