Här står det lite om vad vi kan erbjuda för tjänster. Mest på skoj

DVD/CD-kopiering
Vi kan säkerhetskopiera dina DVD-filmer och musikskivor, de flesta kopieringsskydd går att kringgå med rätt mjukvara. De format vi kan bränna till är DVD(+/-)R, DVD(+/-)RW, DVD+R9, DVD-R Duallayer och CD-R(W).

Om så önskas kan filmer kopieras utan att komprimeras, de flesta hyr och köpfilmer har två lager och rymmer upp till 8,5GB, de billiga inspelningsbara skivorna med ett lager rymmer 4,7GB, de 5-10ggr dyrare DL eller R9 skivorna rymmer 8,5GB.
Normalt sett så ser man ingen större skillnad på en kopierad film som komprimerats för att rymmas på en 4,7GB skiva jämfört med originalet.

Hårdvaran har en viss inverkan på resultatet vid kopiering, speciellt om skivorna är lite repiga, vi har en CD-ROM läsare som är ovärderlig när det gäller att läsa CD-DA (musik), en Plextor PX-40TS SCSI. I övrigt så har vi inga speciella grejor, bara sånt som alla har i sina datorer nu för tiden.

TV och satellit
Om du har problem med TV:n eller ingen bild på satellitmottagaren så kan vi kanske hjälpa till. Även andra elektroniska apparater.

Datorer
Behöver du hjälp med datorn, installera program eller har andra problem så står vi till tjänst. Vi monterar även ihop datorer efter önskemål.

Smörgåstårtor
Anna gör jättegoda smörgåstårtor.
Maila för mera information
.
forslund.anna@tele2.se

 

Städhjälp
Tommy älskar att städa så han blir jätteglad om någon vill ha gratis städhjälp..................skojade bara.

Luft/luft värmepumpar
Utför montering och vakuumsugning av värmepumpar dock ej fyllning, i stort sett alla pumpar är förfyllda med köldmedium så någon fyllning behövs normalt ej.